KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

LISTA NAUCZYCIELI XLIV LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCEGO W ŁODZI

Lp

Imię i nazwisko

Przedmiot nauczany

1.

Sapiński Janusz

Dyrektor

2.

Burzykowska Katarzyna

Wicedyrektor

3.

Mikołajczyk-Dróżka Paulina

Wicedyrektor

4.

Borowska Marta

Język angielski

5.

Brzeziński Paweł

Geografia

6.

Broniarczyk Marta

Język niemiecki

7.

Dulęba-Majek Małgorzata

Matematyka

8.

Dziedzic Dariusz

Matematyka/Fizyka

9.

Gałężewski Bartosz

Historia/WOS

10.

Glapska Grażyna

Biologia

11.

Graczykowska Emilia

Biologia

12.

Jabłońska Anna

Język polski

13.

Jackowska-Krzywoń Klaudia

Historia/WOS

14.

Jadczyk Edwin

Język polski

15.

Jałowiecka Marzena

WOS/EDB

16.

Kaźmierczak Marzena

Język polski

17.

Kierblewski Włodzimierz

Fizyka

18.

Klimczak Ewa

Matematyka

19.

Kłębik Monika

Język polski

20.

Kocik Adam

Historia/WOS/Informatyka

21.

Kolasiński Andrzej

Chemia

22.

Kołodziejska Katarzyna

Język angielski

23.

Korzekwa Agnieszka

Pedagog

24.

Korzeniewska Dorota

Język polski

25.

Kowalska Ewa

Matematyka

26.

Kraska Anna

Język niemiecki

27.

Krygier Agnieszka

Język angielski

28.

Król Rafał

Wychowanie fizyczne

29.

Królikowska Magdalena

Psycholog

30.

Kudlińska Katarzyna

Wychowanie fizyczne

31.

Kulczyńska Aleksandra

Język polski

32.

Lipińska Renata

Matematyka

33.

Maj Marcin

Język angielski

34.

Majchrzyk Justyna

Geografia

35.

Makowska Aneta

Matematyka/Informatyka

36.

Marchewka Sławomir

Religia

37.

Maszewska Katarzyna

Wychowanie fizyczne

38.

Matusiak Wojciech

Historia/WOS

39.

Maziarz Małgorzata

Język angielski

40.

Milczarek Anna

Język polski

41.

Neska Katarzyna

Język angielski

42.

Nowaczyk Iwona

Historia/WOS

43.

Pilarz Grazyna

Język polski

44.

Piwońska Maria

Język polski

45.

Podwysocka-Modrzejewska Jowita

Język polski/WOK

46.

Popik-Marczewska Agnieszka

Język angielski

47.

Rosiak Justyna

Język angielski

48.

Rybarczyk Sylwia

Matematyka/Fizyka/EDB

49.

Rybiński Mateusz

Historia/WOS

50.

Rydel Magdalena

Psychoedukacja/Etyka

51.

Sadowska Adrianna

Biblioteka

52.

Sobolewska Bożena

Język polski

53.

Sprzączkowski Kazimierz

Język polski

54.

Stanczew Aneta

Matematyka

55.

Szymczak-Stateczny Sylwia

Język angielski

56.

Urban Aleksandra

Chemia/Biologia

57.

Wędzonka Stanisław

Język niemiecki

58.

Wychowaniec Zofia

Język niemiecki

59.

Zielińska Dorota

Chemia

60.

Lawin Marek

Geografia

61.

Górny Beata

Pedagog

62.

Żuchalski Karol

Matematyka/Fizyka/Informatyka

63.

Granosik Kinga

Język polski

64.

Troczka Monika

Język niemiecki/Przedsiębiorczość

65.

Kluczkowska Teresa

Informatyka/Edb

66.

Stasinowska Agnieszka

Biologia

67.

Topiłko Zofia

Język angielski

Regulamin Rady Pedagogicznej

Podmiot udostępniający informację:
XLIV Liceum Ogólnokształcące w Łodzi
odpowiada: Janusz Sapiński
data: 10-12-2019
wytworzył: Janusz Sapiński
data: 10-12-2019
data: 10-12-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 10-12-2019 - Edycja treści
  • 26-06-2017 - Edycja treści
  • 21-06-2017 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1060