KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

Kadra pedagogiczna XLIV Liceum Ogólnokształcącego
w Łodzi w roku szkolnym 2016/2017

  1. Sapiński Janusz - dyrektor szkoły
  2. Burzykowska Katarzyna - język niemiecki
  3. Makowska Aneta - informatyka
  4. Brzeziński Paweł - geografia
  5. Dziedzic Dariusz - matematyka
  6. Fortuna Anna - matematyka
  7. Frontczak Renata - psycholog
  8. Gałężewski Bartosz - historia
  9.  Glapska Grażyna - biologia
  10. Golis Beata – język niemiecki
  11. Grabarczyk Izabela – język polski
  12. Grzesiak Marek - geografia
  13. Jabłońska Anna – język polski
  14. Jadczyk Edwin – język polski
  15. Jałowiecka Marzena – edukacja dla bezpieczeństwa
  16. Jasińska Joanna – język polski
  17. Karasek Agnieszka - biologia
  18. Kobierecki Michał - historia
  19. Kociemba Magdalena – język angielski
  20. Kocik Adam - historia
  21. Korzekwa Agnieszka - pedagog
  22. Korzeniewska Dorota – język polski
  23. Kotowski Stanisław - religia
  24. Kudlińska Katarzyna – wychowanie fizyczne
  25. Maciejewska Joanna – język angielski
  26. Maj Marcin – język angielski
  27. Majchrzyk Justyna - geografia
  28. Maszewska Katarzyna – wychowanie fizyczne
  29. Maziarz Małgorzata – język angielski
  30. Mikołajczyk-Dróżka Paulina – język niemiecki
  31. Miler Karolina – język angielski
  32. Mosakowska- Gorzkiewicz Marzena – język polski
  33. Neska Katarzyna – język angielski
  34. Nowaczyk Iwona - historia
  35. Pietrzak Iwona - matematyka
  36. Pilarz Grazyna – język polski
  37. Popik-Marczewska Agnieszk – język angielski
  38. Rajkowski Adam – wychowanie fizyczne
  39. Rosiak Justyna – język angielski
  40. Rybarczyk Sylwia - mtematyka
  41. Rydel Magdalena- etyka
  42. Sadowska Adrianna - bibliotekarz
  43. Sprzączkowski Kazimierz – język polski
  44. Stanczew Aneta - matematyka
  45. Stolińska Urszula – język polski 
  46. Szymczak-Stateczny Sylwia – język angielski
  47. Urban Aleksandra - biologia
  48. Wawrzonek Marta – język polski
  49. Wędzonka Stanisław – język niemiecki
  50. Zielińska Dorota - chemia
  51. Żukocińska Agnieszka - matematyka
  52. Podwysocka-Modrzejewska Jowita – język polski

Regulamin Rady Pedagogicznej

Podmiot udostępniający informację:
XLIV Liceum Ogólnokształcące w Łodzi
odpowiada: Sapiński Janusz
data: 27-06-2017
wytworzył: Sapiński Janusz
data: 27-06-2017
data: 27-06-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 26-06-2017 - Edycja treści
  • 21-06-2017 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 703